Όροι Παράδοσης και Αποστολής

  • Λευκά Είδη

Δωρεάν μεταφορικά ισχύουν για παραγγελίες εντός Ελλάδας, οι οποίες περιέχουν προϊόντα λευκών ειδών συνολικής αξίας άνω των 80 €. Εξαιρούνται τα ογκώδη προϊόντα όπως τα παπλώματα, οι κουβέρτες. τα κουβερτοπαπλώματα και τα κουβερλί.  Σε περίπτωση που επιλέξετε τρόπο πληρωμής Αντικαταβολή, η χρέωση θα είναι 2 € επιπλέον.

 

  • Χαλιά

Για παραγγελίες σε χαλιά, το κόστος μεταφορικών είναι δωρεάν, εκτός σε περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών που δεν καλύπτονται από ταχυμεταφορική εταιρεία. Αποστολές μεγάλου όγκου ή βάρους θα εξετάζονται κατά περίπτωση. Στους διαδρόμους και στα χαλιά με επιθυμητές διαστάσεις δεν ισχύει η αντικαταβολή, γιατί το προϊόν, κόβεται και ράβεται στα μέτρα σας.

  • Μοκέτες- Πλαστικά Δάπεδα PVC

    Στις μοκέτες και στα δάπεδα PVC με επιθυμητές διαστάσεις δεν ισχύει η αντικαταβολή, γιατί το προϊόν, κόβεται και ράβεται στα μέτρα σας. Το κόστος μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη και θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά για το κόστος.

  • Έπιπλα

Τα μεταφορικά ποικίλλουν και δεν ισχύει η αντικαταβολή. Παραδίδονται  με τις μεταφορικές εταιρείες στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει ή στη διεύθυνση της μεταφορικής εταιρείας. Ο υπάλληλος της μεταφορικής παραδίδει τα προϊόντα στην είσοδο της πολυκατοικίας σας. Οι παραδόσεις με μεταφορική εταιρεία γίνονται πρωινές ώρες. Αν το δέμα σας είναι μεγάλου όγκου (βάρους) και πρέπει να ανέβει σε όροφο, είναι απαραίτητο να προηγηθεί συνεννόηση. Σε αυτή την περίπτωση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

 

  • Διακοσμητικά

Δωρεάν μεταφορικά ισχύουν για παραγγελίες εντός Ελλάδας συνολικής αξίας άνω των  69 €.

 

  • Φωτιστικά

Στις παραγγελίες φωτιστικών τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

 

  • Στρώματα - Μεταλλικά κρεβάτια - Κουρτινόξυλα

Οι παραγγελίες παραδίδονται σε 5-15 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία εξόφλησης της παραγγελίας. Τα μεταφορικά ποικίλλουν και δεν ισχύει η αντικαταβολή. Η παράδοση γίνεται σε ισόγειο χώρο στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει ή στη διεύθυνση της μεταφορικής εταιρείας. Ο υπάλληλος της μεταφορικής παραδίδει τα προϊόντα στην είσοδο της πολυκατοικίας σας. Οι παραδόσεις με μεταφορική εταιρεία γίνονται πρωινές ώρες. Αν το δέμα σας είναι μεγάλου όγκου (βάρους) και πρέπει να ανέβει σε όροφο, είναι απαραίτητο να προηγηθεί συνεννόηση. Σε αυτή την περίπτωση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

 

  • Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός

Τα μεταφορικά θα εξετάζονται κατά περίπτωση. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στο τηλέφωνο ή στο email επικοινωνίας που έχετε δηλώσει, προκειμένου να βρούμε μαζί μία λύση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας. Η εξόφληση των παραγγελιών ξενοδοχειακού εξοπλισμού γίνεται μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή χρεωστικής κάρτας.

 

Χρόνος Αποστολής

Όλες οι παραγγελίες αρχίζουν να επεξεργάζονται από εμάς την επόμενη ημέρα. Αν κάποια από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στο τηλέφωνο ή στο email επικοινωνίας που έχετε δώσει, προκειμένου να βρούμε μαζί μία λύση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Στην περίπτωση αυτή, έχετε την δυνατότητα εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί, να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας.